Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем хіротонії духівника Бердичівського благочиння, настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Старого Солотвина протоієрея Миколая Шпичку!

Благочинний Бердичівського округу протоієрей Віталій Бойков, духовенство благочиння та віруючі вітають духівника благочиння, настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Старого Солотвина  протоієрея Миколая Шпичку з Днем священницької хіротонії!

П’ятнадцятого грудня протоієрей Миколай Шпичка святкує День хіротонії. Дорогий отче, щиро вітаємо Вас зі значущею подією у Вашому житті та бажаємо мирного стану духу, кріпості сил і зі смиренням та радістю трудитися на ниві пастирського служіння. Нехай Всемилостивий Господь благословить усі Ваші благі починання, нехай пошле Вам Свої милості й щедроти!

Многая і благая Вам літа!

Сім’я духовна Вас вітає,

Шановний отче Миколаю!

І в цей святковий день чудовий

Даруємо Вам щире слово

І всі найкращі побажання,

Щоб сповнилися сподівання!

Здоров’я Вам, добра, терпіння

І сонця світлого проміння,

Хай буде ясною дорога,

Благословення вам від Бога!

Прес-служба Бердичівського благочиння

 

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022