Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Подячний молебень Господу у святковий День останнього дзвоника

У навчальних закладах Бердичівщини пролунав останній дзвінок. У святковий день настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Озадівки Ярослав Ігнатюк звершив подячний молебень Господу.

За давньою доброю традицією у найважливіші дні шкільного календаря священик благословляє учнів та їх наставників на добрі справи та гарні звершення. Двадцять п’ятого травня в Озадівській школі отця Ярослава зустріли як шанованого гостя. Директор ЗОШ І-ІІІ ступенів Валентина Романенко привітала шкільну громаду, батьків та гостей зі святом, побажавши усім гарного сьогодення і щасливого майбутнього. Особливі слова – для випускників: «Будьте гордістю для своїх батьків, залишайтеся порядними людьми, прагніть домагатися успіхів, любіть одне одного і зростайте патріотами України». Свято останнього дзвоника – це, зазвичай, змішані почуття й думки: радість та сум, зворушливість спогадів і очікування нових подій та зустрічей, а ще – сльози, усмішки, квіти, щемливі пісні і щирі настанови…

Випускників виводили у велике життя з молитвою. Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Озадівки Ярослав Ігнатюк відслужив подячний молебень, поздоровив усіх зі святом і благословив дітей на подальше навчання. Батюшка звернувся до випускників із напуттям: «Живіть із любов’ю до Господа та ближніх своїх, з добрими думками, гарними прагненнями і благими вчинками. Нехай не згасає ваша молитва, Божої вам помочі, миру в серцях, родинах і в нашій Україні».

Пролунала срібна мелодія останнього дзвоника… У добру і щасливу путь, випускники…

Вікторія Кучерява, прес-секретар Бердичівського благочиння

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022