Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Традиційний щорічний молебень перед початком нового навчального року звершили у Свято-Димитрівському храмі смт Гришківців

Двадцять восьмого серпня, коли Православна церква вшановує одне з найбільших свят церковного року – Успіння Пресвятої Богородиці, після Божественної Літургії настоятель Свято-Димитрівського храму смт Гришківців протоієрей Юрій Рибачок звершив молебень перед початком навчання школярів.

У цей особливий день, який у народі називають Першою Пречистою, на святкову Літургію прийшли і дорослі, і діти. Парафіяни у спільній молитві славили Господа та Божу Матір і просили Її заступництва та милостей. 

За благочестивою традицією настоятель Свято-Димитрівського храму селища Гришківців протоієрей Юрій Рибачок звершив молебень перед початком нового навчального року. На Службу Божу прийшли місцеві школярі та їх батьки і педагоги-наставники. Обличчя їх посвітліли й стали зосередженими…  Віруючі молилися за тих, хто навчається і навчає, за вихованців загальноосвітніх закладів і студентів коледжів та вишів, за вчителів, викладачів і вихователів. Священик привітав усіх зі святковою подією шкільного календаря: «Ми стоїмо на порозі нового навчального року. Щиро моліться до Господа, просячи допомоги у всіх благих починаннях. Світлих вам прагнень і намірів та добрих справ! Божого вам благословення!»  

Нехай Господь дасть дітям старанність та наполегливість у вивченні наук, а вчителям і батькам пошле терпіння та мудрість.

Вікторія Кучерява, прес-секретар Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022