Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем Ангела клірика Свято-Миколаївського собору, регента хору храму – протоієрея Віктора Сватулу!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем Ангела клірика Свято-Миколаївського собору м. Бердичева, регента хору храму – протоієрея Віктора Сватулу!

Тринадцятого лютого Православна Церква вшановує пам’ять святого мученика Віктора Коринфського. Цього дня святкує своє тезоіменитство протоієрей Віктор Сватула. Шановний отче, молитовно бажаємо Вам завжди  перебувати у доброму здоров’ї  та гарному настрої, досягати успіхів і звершень у Ваших невпинних трудах! Нехай кожний день приносить яскраві враження, добрі події та цікаві зустрічі, нехай у Вашій оселі панують мир, любов і гармонія! Божого Вам благословення на многая і благая літа!

Вітаємо сердечно Вас

З Днем Ангела, шановний отче,

Вітаємо в святковий час

Собором радісним, співочим!

Нехай Господь Вас укріпить

В трудах благих і починаннях,

Щаслива буде кожна мить,

Для Вас – найкращі побажання!

Прес-служба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022