Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем хіротонії настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Великої П’ятигірки протоієрея Олександра Худякова!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем хіротонії настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Великої П’ятигірки протоієрея Олександра Худякова! 

Двадцять першого серпня святкує День хіротонії протоієрей Олександр Худяков. Шановний отче, від щирого серця вітаємо Вас з особливою світлою подією. Прийміть найтепліші побажання в цей значущий час. У знаменний та важливий день молимося про Ваше здоров’я і благоденство й просимо Господа, щоб утішив Вас Своїм небесним благословенням! Зичимо Вам Божої благодаті у всіх майбутніх трудах, міцного здоров'я, духовної радості та багатьох років подальшої плідної діяльності на ниві пастирського служіння! Нехай Всемилостивий Господь благословить усі Ваші добрі починання, нехай пошле Вам Свої невимовні милості й щедроти!

Шановний отче Олександре,

Бажаємо Вам щиросердно:

Нехай життєві Ваші мандри,

Господь осяє милосердно!

У день чудовий теплий літній

Вам зичимо ми довголіття,

Даруєм посмішки привітні

І наших побажань суцвіття!

Хай радість світла і святкова

Освітить затишну оселю,

Сміється сонце веселково,

Пташки співають щастя трелі!

Прес-служба Бердичівського благочиння

 

 

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022