Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем народження духівника Бердичівського благочиння, настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Старого Солотвина протоієрея Миколая Шпичку!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем народження духівника Бердичівського благочиння, настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму с. Старого Солотвина протоієрея Миколая Шпичку!

Першого жовтня відзначає свій День народження протоієрей Миколай Шпичка. Шановний отче, від усієї повноти сердець вітаємо Вас зі святковою подією і щиро зичимо сил духовних та тілесних, доброго здоров’я і гарного настрою. Нехай світла радість обіймає Ваше серце, нехай посмішка розквітає на обличчі, нехай проллється ласка Господня!

Хай береже Вас милість Божа, пребуде над Вами Покров Цариці Неба і землі, Пречистої Діви Богородиці, і молитви святих супроводжують Вас.

Прийміть найтепліші вітання,

Здоров'я Вам, отче, і сил,

Хай плідними будуть старання

І теплим, ясним – небосхил!

Бажаємо щиро сьогодні:

Хай щастя осяює путь,

Щедроти і милість Господня

На Вашу родину зійдуть!

Нехай проростають колосся

Посіяних Вами насінь,

Життя тільки радість приносить

І втілення всіх устремлінь.

Прес-служба Бердичівського благочиння

 

 

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022