Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем Ангела клірика Свято-Миколаївського собору протоієрея Зіновія Ромаха!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем Ангела клірика Свято-Миколаївського собору протоієрея Зіновія Ромаха!

Дванадцятого листопада, коли Православна Церква вшановує память священномученика Зіновія, єпископа Егейського, відзначає День свого тезоіменитства протоієрей Зіновій Ромах. Вельмишановний отче, сердечно вітаємо Вас із радісною та світлою подією! Прийміть найтепліші побажання у цей особливий святковий час. Щиро зичимо Вам довголіття, терпіння та мудрості, миру, добра і любові на шляху пастирського служіння. Божої Вам милості, кріпості духовних та тілесних сил на многая і благая літа! Нехай дарує Вам Господь повноту Своїх милостей та щедрот!

Тепло сердець і ніжні квіти

Несе родина Вам духовна,

Нехай Небесний покровитель

Дарує захист молитовний!

Нехай же Ангел білокрилий

За Вами слідує усюди,

Дає любов, наснагу, сили,

Нехай із Вами поруч буде…

Прес-служба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022