Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем народження настоятеля Свято-Троїцького храму м. Бердичева протоієрея Михаїла Гоюка!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем народження настоятеля Свято-Троїцького храму м. Бердичева протоієрея Михаїла Гоюка! 

Двадцятого листопада святкує свій День народження протоієрей Михаїл Гоюк. Шановний отче, у цей радісний час звертаємося до Вас з найщирішими привітаннями і найтеплішими побажаннями. Ваша духовна мудрість, богословська ерудиція і полум’яне слово сприяють зростанню багатих плодів на Ниві Божій на благо Христової Церкви. Сердечно зичимо Вам сил і терпіння, здійснення всіх прагнень та задумів! Божої Вам допомоги і благословення у добрих починаннях та справах. Нехай мир і злагода, добро та щастя панують серед Вашої пастви і у Вашій домівці!
Многая
Вам і благая літа!

Нехай до Вас Господь проявить милість,

Пошле здоровя, мудрість та смирення,

Відкриє те, що досі не відкрилось,

Дарує Вам Своє  благословення!

Нехай всі Ваші збудуться молитви,

Любов, надія, віра душу гріють,

Хай буде світлом шлях життя залитий,

Нехай здійсняться прагнення та мрії!

Прес-служба Бердичівського благочиння

   



Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022