Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем Ангела клірика Свято-Миколаївського собору протоієрея Романа Натальчука!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем Ангела клірика Свято-Миколаївського собору протоієрея Романа Натальчука! 

Першого серпня, коли Православна Церква вшановує пам’ять святого князя Романа Рязанського, відзначає День Ангела протоієрей Роман Натальчук. Вельмишановний отче, від щирого серця надсилаємо Вам віночок найтепліших привітань та побажань. Молитовно зичимо Вам пастирської мудрості, кріпості сил, радості в серці, твердості у вірі, ревності в любові та щедрих Божих благословень. Нехай Всемилостивий Господь, Який рясно посилає вірним Своїм чадам ласки і милості, дарує Вам здоров'я і зміцнює у нелегкому служінні на ниві Божій! Нехай Ангел-Хранитель оберігає Вас на многая і благая літа!

Постукав серпень у віконце,

Серпанком землю обійняв,

Стає м’якішим тепле сонце,

І пахне ароматом трав…

Першосерпневе гарне свято

Хай розцвітає кольорово,

Хай буде шлях життя багатий

На радість світлу, веселкову!

Нехай Вас щастя завжди гріє,

Осяює тепло надій,

Здійсняться прагнення та мрії,

Яскравих, добрих Вам подій!

Пресслужба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022