Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з ювілейним днем народження благочинного Бердичівського округу, настоятеля Свято-Миколаївського собору архімандрита Варфоломія (Бойкова)!

Духовенство Бердичівського благочиння та віруючі вітають із ювілейним днем народження благочинного Бердичівського округу, настоятеля Свято-Миколаївського собору архімандрита Варфоломія (Бойкова)! 

Шістнадцятого вересня архімандрит Варфоломій (Бойков) молитовно святкує свій поважний ювілей. Ваше Високопреподобіє! Вельмишановний отче! Сердечно вітаємо Вас зі знаменною датою!

Ювілей – це привід згадати все добре, хороше й світле, що привнесено людиною у цей світ. Близько трьох десятиліть Ви старанно трудитеся на ниві Христовій, полум'яною вірою зігріваючи серця людей і ділами являючи любов до Господа, показуючи приклад стійкості духу та відданість обраному служінню. Багато років Ви ревно служите в Житомирській єпархії, виконуючи послух благочинного Бердичівського округу і настоятеля Свято-Миколаївського собору. Ви робити свій посильний внесок у розвиток церковного життя округу. Вашим піклуванням зводяться храми Божі та життєдіють парафії православних громад. Ви з увагою і турботою ставитеся до людей, допомагаєте їм пастирськими порадами й мудрими настановами. У цей святковий день хочеться побажати Вам благословенного многоліття, невичерпної радості, щастя і добра. Нехай парафії наші зміцнюються, церкви благоприкрашаються, а життя в благочинні буде багатоплідним і спасительним. Нехай здійснюються задуми й прагнення!
Молитовно бажаємо Вам кріпості душевних і тілесних сил та щедрої допомоги Божої у Ваших трудах на благо Святої Церкви!

Нехай дарує Вам Господь наш і Спаситель Ісус Христос повноту Своїх невимовних милостей! Нехай береже Вас у доброму здоров'ї на многая літа!

Зі словами щирих привітань

Ми до Вас звертаємось сьогодні:

Хай життя й служіння кожна грань

Осяває благодать Господня.

Зичимо у цей прекрасний день,

Щоб стежина Ваша щастям квітла,

В серці ллється музика пісень –

Благозвучних, радісних та світлих!

Міцності бажаємо здоров’я,

Мудрості, терпіння та натхнення,

Допомоги Божої, любові,

Хай Господь пошле благословення!

Пресслужба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022