Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем Ангела настоятеля Свято-Покровського храму с. Закутинців ієрея Сергія Гарнагу!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем Ангела настоятеля Свято-Покровського храму с. Закутинців ієрея Сергія Гарнагу! 

Восьмого жовтня православні віруючі вшановують пам’ять преподобного Сергія Радонезького. Цього світлого дня відзначає День свого тезоіменитства ієрей Сергій Гарнага. Ваше Високопреподобіє, шановний отче, дозвольте привітати Вас із особливою та радісною подією. Щиросердно бажаємо миру серцю Вашому і Божої благодаті, духовних та тілесних сил! Нехай береже Вас Покров Божої Матері, нехай Господь дарує милість Свою, здоров'я і радість служіння Йому! Допомоги Вам Небесного покровителя у всіх трудах та добрих починаннях!

Вітаємо Вас, отче, молитовно

З повагою у серці та в словах,

Хай радістю оселя буде повна,

Благословенним – Ваш служіння шлях!

Нехай завжди Небесний покровитель

Дарує мудрість, сили та здоров’я,

Нехай оберігає Вас Спаситель,

Життя наповнить світлом і любов’ю!

Пресслужба Бердичівського благочиння

   


Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022