Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вітаємо з Днем Ангела настоятеля Свято-Михайлівського храму с. Малосілки ієрея Михаїла Худякова!

Благочинний Бердичівського округу архімандрит Варфоломій (Бойков), духовенство благочиння та віруючі вітають із Днем Ангела настоятеля Свято-Михайлівського храму с. Малосілки ієрея Михаїла Худякова! 

Двадцять першого листопада, коли Православна Церква вшановує Собор Архістратига Михаїла та всіх Небесних Сил безтілесних, відзначає День свого тезоіменитства ієрей Михаїл Худяков. Шановний отче, від щирого серця вітаємо Вас і бажаємо щасливих подій, добрих новин, гарного настрою й тепла та родинного затишку!

Нехай Всемилостивий Господь щедро благословляє Ваше життя і служіння, дарує  здоров’я, сили та наснагу для подальших трудів у Винограднику Господньому! Нехай Покров Божої Матері буде над Вами, а святий Архістратиг Михаїл молитвами і заступництвом допомагає Вам у кожній добрій справі та благих починаннях!

Здоров’я Вам, радості та благоденства на многая і благая літа!

Ми зичим щиро, отче Михаїле,

У день цей листопадовий святковий

Досягнення Вам благородних цілей

І добрих справ, і починань чудових!

Піднесене та дружне «многоліття»

Співаємо для Вас сьогодні хором,

Бажаємо Вам вражень розмаїття,

Просторів щастя світлих, неозорих!

Пресслужба Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022