Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Вселенська батьківська мясопусна субота: звершуємо справи милосердя…

У Вселенську м’ясопусну поминальну суботу звершується пам'ять усіх від віку спочилих православних християн. Щорічно за благочестивою традицією після заупокійного богослужіння у Свято-Миколаївському соборі м. Бердичева духовенство та парафіяни надсилають допомогу – пакунки із хлібобулочними виробами – тим, хто особливо потребує підтримки.  

Шостого березня, у суботу перед Неділею мясопусною, у храмах підносили молитви про спочилих рідних. Є добрий звичай – у такий день допомагати нужденним, подавати милостиню незаможним, самотнім і знедоленим із проханням помолитися за померлих… У справах милосердя проявляється  любов до Бога та ближніх. Бо сказано, що справжня любов завжди схильна більше зробити, ніж скільки робить…

У ці березневі дні священство і парафіяни Свято-Миколаївського собору зібрали приношення та пожертви і передали їх підопічним Бердичівського геріатричного пансіонату та засудженим, які відбувають покарання у Державній установі «Бердичівська виправна колонія (№ 70)».

Пам’ятаймо слова святителя Василія Великого: «Будемо творити милостиню, щоб назад отримати її від Бога…»

Вікторія Кучерява, прессекретар Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022