Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Десятиріччя служіння благочинним Коростишівського округу відзначив архімандрит Яків (Шумов)

Шостого липня, у святковий день Володимирської ікони Божої Матері, архімандрит Яків (Шумов) відзначив 10-річчя свого благочинницького служіння у Коростишівського окрузі. Радість ювілейної події розділило духовенство Житомирської єпархії.

Десять років тому архімандрит Яків був призначений благочинним Коростишівського округу. Його молитвами, стараннями і трудами у місті Коростишеві зведено величний Свято-Благовіщенський собор. Молитовно привітати зі знаменним ювілеєм отця благочинного прибуло духовенство Житомирської єпархії, у тому числі – представник Бердичівського благочиння протоієрей Роман Бойков.

У цей день священнослужителі та віруючі підносили молитви до Господа і Цариці Небесній за архімандрита Якова. Присутні дякували йому за труди в ім’я Святої Церкви, за непохитне стояння у вірі і молитовну підтримку та за невпинну турботу про своїх чад. Вітаючи шановного ювіляра, просили Бога дарувати йому Свою допомогу, здоров’я і міцність духу на многая і благая літа.

Вікторія Кучерява, прессекретар Бердичівського благочиння

   

 
 
   
   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022