Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Запрошуємо віруючих Бердичівського благочиння взяти участь у молебні та Хресному ході до Дня Хрещення Русі, які будуть звершені в Києві

Запрошуємо віруючих Бердичівського благочиння виконати свій християнський обов'язок перед Матір'ю Церквою і приєднатися до учасників молебню та Великого Хресного ходу до Дня Хрещення Русі, які будуть звершені в м. Києві 27-го липня.

Цього року ми відзначаємо знаменну і величну подію – 1033-у річницю від прийняття Хрещення нашим народом.  27-го і 28-го липня 2021-го року з нагоди Дня Хрещення Русі та пам’яті святого благовірного князя Володимира відбудуться урочисті Богослужіння на Володимирській гірці та у Святій Києво-Печерській Лаврі.

27-го липня, о 13:00, урочистий подячний молебень на Володимирській гірці очолить Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій у співслужінні сонму архієреїв Української Православної Церкви. Після завершення молебню пройде Великий Хресний хід до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, де буде звершено Всенічне бдіння.

Наступного дня, 28-го липня, Блаженніший Митрополит Онуфрій очолить урочисту Божественну Літургію на площі перед Успенським собором Лаври. 

Запис віруючих Бердичівського благочиння, учасників молебню та Хресного ходу, проводиться на свічній Свято-Миколаївського собору м. Бердичева.

27-го липня о 6:30 відбудеться організований збір священнослужителів та віруючих біля собору. Відправлення автобусами до Києва – о 7:00.

З усіх питань звертатися до собору за телефоном: 0671947236.

Пресслужба Бердичівського благочиння

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022