Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Наприкінці грудня настоятель Свято-Михайлівського храму с. Маркуші привітав дошкільнят із Новим роком та прийдешнім Різдвом Христовим

Наприкінці грудня настоятель Свято-Михайлівського храму с. Маркуші архімандрит Мануїл (Бицик) побував у школі і привітав маленьких дітей із Новим роком та прийдешнім Різдвом Христовим.

Тридцятого грудня священник завітав до закладу освіти, щоб за доброю традицією зустрітися з дітлахами, поспілкуватися з малечою та звернутися до них із поздоровленнями з чудовими зимовими святами. Дошкільнята чекали батюшку, і кожний прагнув розповісти йому про свої справи та потішити читанням віршів.

У Маркушівській школі оселилося свято: сяюча вогниками ялинка, всюди – гірлянди тендітних сніжинок, виставки творчих робіт юних талантів, а в класних кімнатах – маленькі дівчатка та хлопчики у новорічних костюмах казкових персонажів. Діти співали і читали вірші, вразивши шанованого гостя гостинністю та щирістю і своїми артистичними здібностями. Кожний отримав від отця Мануїла подарунок – яскраві іграшки та прикраси.

Священник привітав дошкільнят і педагогів із Новим роком та прийдешнім Різдвом Христовим і побажав їм цікавих канікул, наповнених чудовими враженнями: «Зичу вам зростати здоровими та міцними, розумними і слухняними на радість та втіху батьків і рідних. Успіхів вам у навчанні, щастя та світлої радості! Нехай здійсняться ваші мрії і побажання. Мирного вам неба та Божого благословення на всіх шляхах життя!»

Діти України – квіти України. Нехай їх шлях квітує любов’ю і добром, нехай Господь посилає їм Свої милості та щедроти…

Вікторія Кучерява, прессекретар Бердичівського благочиння

 

 
   
   
   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022