Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

ЗВЕРНЕННЯ МИТРОПОЛИТА НИКОДИМА ДО ДУХОВЕНСТВА І МИРЯН У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ЗАГОСТРЕННЯМ СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ

Боголюбиві пастирі, дорогі браття та сестри!

Уже багато років наша рідна Україна переживає надзвичайно нелегкі випробування, результатом яких є відсутність миру та спокійного Неба, протистояння, кровопролиття та чисельні невинні втрати серед наших військових та мирного населення. В останні дні ми спостерігаємо, як ситуація із військовим конфліктом на Сході нашої держави зайшла у важке загострення. Продовжують гинути люди.

Житомирщину знову сколихнула трагічна звістка про загибель двох військових 95-ї окремої десантно-штурмової бригади... Демидчук Ігор та Олександр Стельмах віддали свої життя на шляху здобуття миру. Висловлюючи співчуття, ми сьогодні молимося за їхні безсмертні душі…

Наша Українська Православна Церква та зокрема Житомирська єпархія за весь час протистояння на Сході України завжди підносили посилені молитви за мир в Україні, підтримували духовно і матеріально наших захисників та військових. Ми завжди також підтримували і продовжуємо підтримувати територіальну цілісність нашої держави.

Сьогодні, у складний час для нашого народу, закликаю всіх до посиленої молитви за мир в Україні, особливо молімось за наших захисників та військових, будьмо для них підтримкою. Просимо у Бога, аби Всемилостивий Господь не допустив ускладнення військового конфлікту і дав мудрості не робити фатальних кроків тим, від кого це залежить.

У своєму зверненні Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій сказав наступні слова: «Війна – це великий гріх перед Богом». Будемо пам’ятати про це, будемо молити Бога і надалі. Нехай Господь почує наші молитви.

За матеріалами пресслужби Житомирської єпархії

пресслужба Бердичівського благочиння

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022