Свято-Миколаївський собор, м.Бердичів
 
     
 
 

Церква - це Дім Божий, в якому ми знаходимо та отримуємо спасіння...

У сучасному світі спостерігається втрата духовних цінностей і православних традицій. Відповідно до соціальної концепції церкви, ЗМІ грають велику роль у житті кожної людини. Ми дізнаємося щось цікаве для себе з різних джерел: з газет або журналів, телебачення чи мережі Інтернет. Цей сайт висвітлює загальні церковні новини та події з життя парафій Бердичівського благочиння.

Новини

Десяту партію допомоги передали духовенство та віруючі православних храмів м. Бердичева українським захисникам

Другого квітня духовенство і парафіяни Свято-Миколаївського собору, храму Успіння Божої Матері та храму на честь ікони Божої Матері «Цілителька» м. Бердичева Житомирської єпархії Української Православної Церкви передали десяту партію допомоги захисникам Батьківщини.

У батьківську поминальну суботу після заупокійного богослужіння у міських храмах до Центрального гуманітарного штабу Бердичева було завезено продукти харчування для потреб військовослужбовців та учасників територіальної оборони.

Нехай Господь молитвами Пресвятої Богородиці та всіх святих захистить нашу землю, наш народ і воїнів наших та пошле мир багатостраждальній Україні...

Вікторія Кучерява, прессекретар Бердичівського благочиння

   

Content Management Powered by CuteNews
Новини
menu 1
menu 2
Православний молодіжний центр
 
Календар в розробці...
Вхід 

     
 
 
2011-2022